Bram van de Hoef 50 jaar bij KD

01 IMG-20191109-WA0001 04 IMG-20191108-WA0008 06 IMG-20191108-WA0005 07 IMG-20191108-WA0006

Bram van de Hoef schrijft: En dan word ik zelf een keer in het zonnetje gezet. Ik was blij verrast.
Ik ben in oktober 1969 geïnstalleerd als zeeverkenner bij de Karel Doormangroep en in al die jaren heb ik heel veel functies bekleed en inmiddels uitgegroeid tot voorzitter van onze stichting. En reken het dan maar uit: Inmiddels 50 jaar verbonden aan deze fantastische club. En dat kon men niet zomaar voorbij laten gaan. Op onze leiding-bedankavond van 8 november, een avond die wij als bestuur al vele jaren organiseren om onze vrijwilligers te bedanken voor hun wekelijkse inzet, kwam er hoog bezoek. Want niet alleen vanuit mijn eigen groep werd ik bedankt met een mooie grote bos bloemen en een heel mooi schilderij, maar ook vanuit de Admiraliteit Zuidwal (De organisatie van het Zuwaka Pinksterkamp en de regionale zeilwedstrijden), waar ik ook al 15 jaar voorzitter van ben, kwam een delegatie met een mooie oorkonde en werd aan mij het 50-jarige lustrumteken uitgereikt en werd ik van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal door Peter Heerschop en Denis Minken. En dat was nog niet alles, ook vanuit het landelijk bestuur van Scouting Nederland kwam de voorzitter Jaap Boot persoonlijk de een na hoogste onderscheiding aan mij uitreiken, het Gouden Edelhert. Dit is een hele mooie pluim op al het dankbare vrijwilligerswerk wat ik al die jaren met veel liefde doe.