maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Coronavirus

Op basis van de ontwikkelingen rond het coronavirus heeft Scouting Nederland donderdag 12 maart haar advies t.o.v. Scoutinggroepen en -organisaties in het hele land aangescherpt. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen in Nederland om alle activiteiten tot en nader order niet door te laten gaan. In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken.

Als Karel Doormangroep volgen we het advies van Scouting Nederland. Dit betekent dat ook onze groep gesloten is tot nader order.
Ook de NL-doet activiteiten van 14 maart zijn aangepast. 

We blijven de ontwikkelingen volgen en zullen u u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten vanaf dat weer mag en kan.