Wegstremming De Stuw najaar 2023

update: Het asfalteren is klaar. De beide parkeerplaatsen zijn weer bereikbaar. Ook met de fiets gaat het steeds beter. Hier en daar nog een kleine hobbel aan het begin van de weg. Dit bij kruispunt Maatweg en bij de Kwekersweg. De weg zelf is klaar en rijdt prima. In de loop van volgende week zou alles weer normaal moeten zijn. Let op: auto’s zijn te gast.

Onze straat De Stuw wordt een onderdeel van de Doorfietsroute van Amersfoort naar Bunschoten-Spakenburg. Auto’s zijn dan vanaf eind dit jaar te gast op onze aanrijroute naar de twee parkeerplaatsen vanaf het kruispunt Maatweg/Ringweg Koppel.

Onze weg wordt in november 2023 geasfalteerd, klinkers gaan er uit en de weg krijgt ook een andere kleur. Onze buren van Kanoclub Keistad krijgen een eigen laad- en losplaats. Parkeren langs de weg is straks niet meer toegestaan. Op de twee parkeerplaatsen bij ons en de jachthaven zal het af en toe wat drukker worden na al deze wegwerkzaamheden, daar er voor de kanoclub niet meer geparkeerd mag worden.

De Stuw is tijdens deze werkzaamheden van vrijdag 27 oktober t/m maandag 27 november geheel afgesloten, maar de grote parkeerplaats blijft wel bereikbaar via een tijdelijke inrit vanaf de ringweg koppel. Voor fietsers en voetgangers zijn we lastiger bereikbaar via het openliggende fiets/voetpad vanaf de Kwekersweg en de Maatweg.

Op twee dagen zijn we echter ivm het asfalteren even geheel niet bereikbaar. De asfaltering vindt plaats tussen 07.00 en 16.00 uur. Dit zijn woensdag 22 en donderdag 23 november, vrijdag 24 zijn we weer bereikbaar.

Na maandag 27 november 2023 is het beloofd dat alles klaar zou zijn, maar door het regenachtige weer loopt e.e.a. iets uit het kan dus ook zo maar een paar dagen later zijn. Maar vanaf begin december is De Stuw zeker weer berijdbaar voor verkeer, het is dan wel een fietsstraat met auto’s te gast.