Nieuwsbrieven Nwbw

We hebben een nieuw clubhuis!

Nieuwsbrief nr. 10, 3 oktober 2016

Deze nieuwsbrief informeert u over de ontwikkelingen met betrekking tot de nieuwbouw van ons clubhuis.
De nieuwsbrief wordt digitaal verstuurd en is ook te vinden op de internetpagina van de Karel Doormangroep;
www.kareldoormangroep.nl   Info: bram@kareldoormangroep.nl

brand-090brand-091

Van het bestuur:
Deze nieuwsbrief ontvangt u vandaag, 3 oktober, precies 1 jaar na de brand.  En kijk eens waar we staan! We zijn erg trots, want zoals u in de titel heeft kunnen lezen; we hebben een nieuw clubhuis! Het casco is klaar en we zijn nu druk met de afbouw binnen en de terreininrichting buiten Deze nieuwsbrief om u mee te nemen in de ontwikkelingen.

Afbouw en inrichting:
Begin mei startte het proces van de afbouw en de terreininrichting. De spelruimten op de begane grond en op de bovenverdieping hebben een goede vloerbedekking. De speltakken zijn nu zelf aan de slag met de inrichting. Zo is bij de welpen het junglebookverhaal zichtbaar in mooie muurschilderingen en zijn de loodsen druk met behang, verf en het leggen van een vloer van oude bowlingbaan delen. Leiding, leden en ouders verzetten met elkaar bergen werk. Maar ook vakmannen, o.a. de loodgieter en elektricien zijn  wekelijks aan het werk. We hopen in oktober te starten met de afbouw van de toiletten en de keuken. En streven er naar om het pand voor de winter volledig in gebruik te nemen. Onder het kopje opening leest u meer over onze plannen voor een feestelijke opening.

img-20160714-wa0009

Fondsenwerving
In de komende maanden gaan we de laatste toegezegde fondsen verzilveren. Met de bijdrage van Jantje Beton willen we een start maken met de aanleg van een speelbos. Het invalidentoilet in ons gebouw wordt aangelegd/ gebouwd met de bijdrage van het NSGK. En ATC Amersfoort gaat gesponsord door Masters of Business een aantal steigerhouten meubels maken. Nieuwe fondsen zijn nog steeds welkom. Bijvoorbeeld voor de inrichting van ons terrein met nieuwe bomen en struiken. Kent u een fonds of bedrijf wat ons hierbij zou willen helpen? Laat het ons weten! Dan kunnen we het bedrijf benaderen en kijken naar de mogelijkheden. Waarbij we natuurlijk ook kijken naar een goede tegenprestatie.

brand-082

Feestelijke opening:
Naast een prachtig clubhuis is 2016 ook een jubileumjaar. Op 15 mei 2016 bestond onze groep al 70 jaar! Reden genoeg voor een feest! Het organisatiecomité is samengesteld en heeft de opdracht gekregen een feest te organiseren waar voor ieder wat te beleven is. Onze leden, ouders, obligatiehouders, sponsoren en andere genodigden willen we met dit feest graag in het zonnetje zetten. Het wordt een feest voor en door KD -ers. Een datum kunnen we nog niet noemen maar we zullen deze vroegtijdig communiceren, zodat u deze in de agenda kunt noteren.

brand-074

Klussen:
In de afgelopen periode hebben we via de mail meerdere malen, met succes, een beroep gedaan op ouders en leden om te helpen bij de afbouw-werkzaamheden. Met elkaar hebben we zo al veel werk verzet. Ook voor de komende tijd hebben we verschillende klussen in gedachten o.a. stellingen in de kelder bouwen, kozijnen plaatsen, deuren afhangen, fietsenstalling bouwen, speelbos aanleggen, kabels ingraven, schilderwerk. Uw hulp is daarbij zeer gewenst en welkom. Als u wilt helpen bij een van de hierboven genoemde klussen, laat het ons weten. Stuur een e-mail aan oscar@kareldoormangroep.nl

brand-060

Vorige versies van de nieuwsbrieven staan hier:
nr-1  nr-2  nr-3  nr-4  nr-5  nr-6  nr-7  nr-8  nr-9 en ook deze laatste in pdf nr-10

× (11u-23u) Hoe kan ik u helpen?