Welpen

Welpen

De welpenhorde is onze jongste waterspeltak. In totaal bestaat deze groep uit ca. 18 jongens en 10 meisjes tussen de 7 en 10 jaar (en natuurlijk uit een leuk stel leiding). Op zaterdag hebben wij opkomst van 14:00 tot 17:00u. Dan gaan we allerlei verschillende en uiteenlopende activiteiten doen.

KanoJvS1Omdat wij “zee”welpen zijn, zijn we (als het mooi weer is) vaak te vinden op het water met onze negen kano’s. Daarnaast kunnen we ook samen leuke objecten (bijv. een schommel of kabelbaan) pionieren en/of vlotten bouwen, lekker zwemmen, leuk knutselen, een superleuke speurtochten lopen en/of spel in een bos doen.

De groep is opgedeeld in vier groepjes. Dit heet een nest. We hebben verschillende kleuren, wit, geel, bruin en rood. Ieder nest heeft met de twee oudste welpen een gids en een helper en vijf andere welpen. Een gids heeft de leiding over een groepje en de helper is zijn vervanger als hij er niet is.
WelpvlotOok de leiding heeft namen uit het jungle verhaal: Akela, Jacala, Raksha, Sahi, Tabaqui, Rama, Chill en Rikki.

Wij hebben ook een paar kampen. Zo hebben we een talentenweekend. Dan is er een echte talentenshow. Vrijdagavond mag je dan al komen en gaan we oefenen. Zaterdagavond komen papa, mama en/of verdere familie kijken naar jullie show. Ook hebben we een ouder- en welpweekend. Dan gaan we twee nachten kamperen en mag papa of mama ook een nachtje blijven slapen.

Natuurlijk hebben we aan het eind van het seizoen ook nog zomerkamp. Dan gaan we een week weg en maken daar een grandioze week van. Dat is altijd de eerste week van de zomervakantie.

× (11u-23u) Hoe kan ik u helpen?