5 september 2015

Lief dagboek, vandaag was het zaterdag dus tijd voor scouting. Bij het eten zij mijn moeder dat mijn broertje ging proefdraaien bij de welpen. Dus die zou ik misschien noch tegenkomen. Niet dat ik daar om zat te springen hoor.

Toen ik aankwam zach ik onze kooters al hozen. Maar opeens liep Merlijn weg. Ik vroeg aan Kian wat hij fing doen. Kian zei dat Merlein een pomp ging halen om de boot sneller mee weg te pompen. Maar hij kwam niet terug. Dus ik ging hem zoeken. Stond hij even een bankje in elkaar te zetten. Ik stuurde hem gelijk terug naar de boot. Bij het aantreden moest onze bak de vlag hijsen.

We werden een eindje de eem opgetrokken door de ‘kiek uut’, daarna moesten we zelf zeilen,we gingen elkaar moppen vertellen dat was best wel leuk.

Toen we een moment later omkeken zagen we hoe de ‘otters’ tegen de rand aanzeilden, maar ook bij ons ging het niet heel goed, wij beukte ook een paar keer tegen de kant op.

Toen we terug kwamen gingen we onze boot uitladen. Nadat we hadden aangetreed gingen we met de hele bak op stefan. De zeehonden gingen op Mart. Dat was ook wel leuk. Toen we hadden afgetreed hadden we bakdienst. Beun,Gijs en Sam gingen vegen en ik en daniel gingen de WC schoonmaken. (Merlein was hem gesmeert) Eerst dachten we dat we een duwbezem in onze handen hadden maar Sam zei dat het een trekker was. Toen we klaar waren gingen we naar huis.

De dag was afgelopen.