7 November 2015

Logboek Otters

We moesten vanochtend vroeg op want het was een dagje randmeren. Ik was dubbel moe want ik had die dag ervoor schoolfeest. Toen ik daar aan kwam was iedereen al bezig, onze bak moest nog wachten omdat we niet wisten in welke boot we moesten. Het bleek een canoya boot te zijn met veel te veel riemen. We gingen met de sleep weg wat heel gezellig was en heel veel eten was er ook vooral veel kruidnoten. Toen we bij het Eemmeer kwamen mochten we of vrij zeilen of naar Spakenburg en (wat logisch was) iedereen ging naar spakenburg.

Ik had 5 geld bij me dus kon ik daar wel wat kopen en zo gezegd zo gedaan. Ik had in de jumbo croissantjes gekocht en in de Aldi nog wat chips en snoepgoed. Ik had ook meebetaald aan de kruidnoten. Na Spakenburg gingen we weer vrij zeilen en Thomas begon en daarna ik enz.. en elke keer toen Maarten een foto wou maken moesten we van Olivier ons middelvinger opsteken wat natuurlijk heel leuk en grappig was. Maar we zeilden nog wel even om de beurt iets van 2 uur ofzo en toen ging we naar de kant. Nina zei dat we iets vaags moesten doen maar dat hielp niet het blies ons alleen verder weg waardoor het bijna verkeerd ging maar we kwamen aan bij de kant waar we even konden plassen en zeilen wegruimen.

Bij de eerste helft van de terugsleep waren de kaderleden niet op hun eigen boot maar op de kiek­Uut waar hun iets belangrijks is verteld wat aan ons werd verteld toen ze terugkwamen. Daarna hebben we nog veel gelachen en Liesanne kwam nog in onze boot.

We waren eindelijk terug en hebben alles snel aan land gezet en de boot werd gehoosd door BEN EN DANY EN OLLIE (wat heel bijzonder is). Ik scheen toen bij met een lampje en toen nog aftreden en we mochten naar huis waar ik half dood half slapend aankwam.

Gr Tim