Zuwaka Pinksterkamp verkenners een succes

Met Pinksteren gaan de verkenners en loodsen altijd naar Zuwaka. Dit is altijd een geweldig kamp en wordt georganiseerd door de Admiraliteit 11. Dit jaar was het een race tegen de klok om de boten op tijd af te krijgen. Een week voor Pinksteren gingen de meest boten pas te water. De verkenners en loodsen hebben keihard gewerkt om hun vloot weer netjes te krijgen. En dat is gelukt. We zijn trots op onze mannen en vrouwen voor deze geweldige prestatie, met de beperkte middelen die we hebben na de brand. Wat hebben ze genoten met Pinksteren, eindelijk weer varen. En hoe. Alle vletten met nieuwe zeilen en weer allemaal weer netjes in de verf. We hebben zelfs best wat prijzen gewonnen. Ook hier zijn we trots op.

Voor meer foto’s: Foto’s Zuwaka 2016

Zuwaka 2 Zuwaka 3 Zuwaka 1

× (11u-23u) Hoe kan ik u helpen?