Zeilwedstrijden

Op zaterdag 10 september waren weer de jaarlijkse zeilwedstrijden van de Admiraliteit. De loodsen en verkenners waren aanwezig om de kareldoorman groep naar de winst te leiden!

De loodsen besloten om alvast een kamp te houden op de huizerhoef waar de zeilwedstrijden gehouden zouden worden.

Voor het kader van de verkenners begon het ook allemaal op vrijdag avond. Er was een speciale kader avond voor wat bonding en er werd voor het eerst geslapen in het nieuwe clubhuis!

Zaterdag ochtend moesten we vroeg vertrekken om op tijd op bij het zeilwedstrijden te zijn. Dit zou ook zijn gelukt als er onderweg geen ongelukje was gebeurt!

De zeilwedstrijden werden in 3 klasse gevaren, junioren, senioren en open klasse. Na een warme introductie gingen ze van start! Er werden 2 wedstrijden gevaren waarbij de punten bij elkaar op werden getelt voor een totaal score. Met een last minute inschrijving van de Bloys van treslong waren we in alle klasse vertegenwoordigd. Dit resulteerde in een gedeelde eerste plaats voor de junioren en een eerste en tweede plaats voor de senioren en een 3e plaats in het algemeen klassement! En doordat de verkenners een eerste plaats hebben bemachtigd mogen ze ook mee naar de nationale wedstrijden!

dsc_1525

Het lekkere warme weer met een goeie bries zorgde voor een top dag voor de zeilwedstrijden!