Tweede, derde en vierde levering meubels van Masters of Business Amersfoort

mob-1 mob-2 mob-3 mob-4mob-5mob-6

De tweede, derde en vierde levering steigerhoutenmeubels die door ATC Match zijn gemaakt dankzij de donatie van de Masters of Business Amersfoort (MoB) zijn op vrijdag 25 november, op vrijdag 16 december en vrijdag 30 december gebracht. Dit waren op 25 november een 1 lange bank voor de welpenleiderskamer en 3 geweldige opbergkisten voor de bakshoeken van de verkenners en 4 verrijdbare opbergkisten voor de nesthoeken van de welpen. Op vrijdag 16 december was dit een grote loungehoek voor de verkenners en een hoekbank voor de verkennersleiding. Op vrijdag 30 december waren dit mooie gelakte banken voor buiten, waarbij een hoekbank voor de loodsen en een hoekbank voor de junioren in hun leiderskamer. Via de MoB heeft ook de Rabobank een bijdrage geleverd om dit financieel mogelijk te maken. Opnieuw bedankt MoB, Rabobank en ATC. Weer geweldige leveringen, hier zijn we ontzettend blij mee. Het creëert behoorlijk veel zit- en opbergruimte zo.