vrijdag 14 juli 2017

Gisteravond waren we in België en alles is daar omgekeerd dus deden we in de avond ochtend gym. Daarna gingen wij naar bedje toe.

En toen was de leiding zo aardig om ons weer wakker te maken. Voor het nachtspel. Dit vonden we niet leuk, maar we kregen koekjes. En toen werden we met de Keientrekker naar het strand gebracht. Hier moesten we de koekjes verdienen. Door spelletjes te doen. Toen gingen we weer terug en slapen.

Volgende ochtend werden we wakker. We waren heel lui tot Gerben ons wakker ging maken. Na het ontbijt gingen we zeilen. Maar de leiding was stom. Omdat Gerben zei 5 min voor de start 2 min en toen weer 5 min. En het regende heel hard, het waaide ook heel hard. We gingen heel schuin. Toen werden we het zo zat dat we weer terug gingen naar het kampterrein.

Toen zijn we in onze slaapzak gaan liggen met een film. The Martian. Dit ging over een astronaut die 1,5 jaar op Mars moest overleven. Na de film gingen we avondeten. Fruit, rare aardappelen en vissticks en een ei. Dit was erg lekker.

Groetjes,

Boot 38: Tycho, Ole, Dirk en Jessey

Roddels:

  • Dat knorren het nieuwe lachen is
  • De leiding meer rommel maakt dan de kinderen
  • Wist je dat we een huisdier hadden
  • Dat het een kat was die boefje heet
  • Dat de meiden een modeshow houden midden in de nacht

20170714_00161120170716_152525