3 oktober 2020, 5 jaar na de brand. Een fotoserie van 5 jaar KD.

Een foto-impressie van: Karel Doormangroep Amersfoort vanaf 2015 tot heden. Een slideshow van 20 minuten met heel veel herinneringen en bijzondere momenten. Waarom vanaf 2015, we hadden vijf jaar geleden, in de nacht van 2 op 3 oktober om ca. 4u. ’s nachts een hevige brand, dit, wat later bleek, door een defect snoer van een koelkast. En hiervoor gaan we na precies 5 jaar even terug in de tijd en laten zien wat er allemaal gebeurd is in deze jaren. We beginnen met hoe het was, een gezellige en bescheiden club langs het zwaaigat in de Eem. Maar we waren toen al een club met ambitie en vergevorderde nieuwbouwplannen en langzaam kwamen we uit onze schulp. Er is in deze vijf jaar veel gebeurd. We zijn een gezonde vereniging met nu een markant clubhuis op een hele mooie plek langs de Eem in het centrum van Amersfoort.