5 jaar na: van schets en maquette naar werkelijkheid

Vol trots kijken we al weer vijf jaar terug. Ons nieuwe clubhuis is nu, eind april 2021, al weer 5 jaar een feit. April 2016 is het casco van het gebouw aan ons opgeleverd. En toen begon de afbouw. Vele handjes maken licht werk en diverse fondsen hielpen ons ook daarbij. Er zijn wat handjes bezig geweest, vele vrijwilligers zagen we de afgelopen jaren komen en gaan en hebben samen met ons heel wat werk verzet. Onze dank is dan ook groot. We zijn trots op wat we hebben neergezet met ons allen. Van wens naar een tekening tot echt werkelijkheid. Het begon in het najaar van 2014 met het maken schetsen aan de hand van onze wensen en de mogelijkheden binnen het bestemmingplan van de gemeente, dit na een eerder afgekeurd plan. Al gauw hadden we wat moois op papier staan wat wel mocht en werden de plannen ingekleurd. Ook een heuse maquette werd gebouwd, hier konden we goed mee laten zien aan onze leden, bekenden en geïnteresseerden wat onze plannen waren. Begin 2016 werden onze oude gebouwen verwijderd en kon de nieuwbouw beginnen en eind april dat jaar werd de laatste plank op de gevel aangebracht en kregen wij de sleutel.