75 jaar Karel Doormangroep in Amersfoort

Mei 1946 – 2021, de Karel Doormangroep bestaat in mei 2021 al 75 jaar!
Het begon op een zolderkamer in 1946 in de Palmstraat te Amersfoort, een jaar na de oorlog met 6 kinderen en 2 vrijwilligers. En wat hebben we in deze 75 jaar allemaal beleeft en gedaan? Dat is na al die jaren ècht te veel om op te noemen. Door corona kunnen we ons jubileum nu in 2021 niet vieren, maar dat willen we natuurlijk nog wel doen. Het idee en verwachting is dat er pas aan het einde van ons jubileumjaar wat mogelijk is, dat wordt dan april/mei 2022. Tot die tijd zullen we elke maand wat oude foto’s plaatsen om onze geschiedenis levend te houden en in beeld te brengen. Misschien is er in de tweede helft van 2021 toch nog wel wat mogelijk. We gaan het zien, de vooruitzichten worden al wat gunstiger. Iemand nog ideeën voor categorieën voor foto’s? Per decennia (10jr), kamperen, varen, logboeken, boten, clubhuizen of nog anders? We horen het graag. Dan maken we er zijn allen een leuk jaar van met foto’s. En als er verhalen zijn, uit welke periode dan ook, dan lezen we die graag, wat interactie lijkt ons leuk. Stuur ons een bericht, verhaal en/of foto’s naar info@kareldoormangroep.nl