De start van het nieuwe jaar

Zaterdag 8 januari 2022 had een gezellige dag moeten worden met een hapje, een drankje, een gezellig kampvuur met warme chocomel en/of een heerlijke marshmallow, ook helaas zijn we door de huidige regelgeving maar gedeeltelijk open. We mogen niet in het clubhuis en het weer zit dan ook nog niet mee, onze nieuwjaarsfuif ging helaas niet door. In plaats van al deze gezelligheid hebben we de laatste boten uit het water gehaald. Alle boten liggen nu klaar voor het winteronderhoud. We hopen op betere dagen, dat er weer wat meer mag. Wat nog leuk is om te vermelden is dat onze oliebollenverkoop van 31 december 2021 een succes was, we hebben meer verkocht dan vorige keer. Van de opbrengst hebben we de afgelopen week de gewenste mooie grote vuurschaal kunnen kopen, compleet met driepoot. Zo kan er bijvoorbeeld een pan met warme soep of chocomel boven het vuur hangen. Onze kampvuurplaats is nu helemaal af. We hadden de vuurschaal deze zaterdag willen gebruiken voor het gezellige kampvuur, maar moeten een samenzijn rond het kampvuur nog even uitstellen.

De nieuwe vuurschaal met driepoot
De 268 gaat hier uit het water