Pinksterkamp Zuwaka weer geweldig

De Karel Doormangroep deed met de zeeverkenners en loodsen mee aan Zuwaka 2022, na 3 jaar mochten we weer. Het was een geweldig Pinksterkamp van onze Admiraliteit 11 Zuwaka Zuidwal, wat hebben we weer genoten. Veel zon en wind, later ook regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Zeilpak aan en gaan. Met veel enthousiasme kwamen de deelnemers op vrijdag aan. De tenten werden opgezet en de boten in de haven aangelegd. Dit jaar was er een drijvende steiger gehuurd, daar de oude steiger echt heel gevaarlijk was. Het thema was Zoowaka, van alles met dieren. Wij waren de KDeverzwijnen, Bram wees de mensen die met de auto’s kwamen de weg bij de nieuwe inrit van het terrein. Er was een hele goede, gezellige sfeer en we hadden er zin in. Er waren leuke spellen en wedstrijden en we deden het erg goed. De Kiek Uut was het nieuwe startschip van de NTC Admiraliteit 11 geworden. De vlaggen van de wedstrijdcommissie gaven te juiste status van de wedstrijden weer in de extra mast. We hadden van de verkenners en de loodsen de hele vloot mee, ook de Monroe was na vele jaren van onderhoud mee en daar hebben we dit weekend ook mee gezeild. De sluiting op de zondagavond was ook geweldig, we werden zo’n 8 keer naar voren geroepen om prijzen in ontvangt te nemen (bijna gênant) en we hadden nog een paar eervolle vermeldingen, bijv 2e of 3e, omdat alleen een 1e prijs werd uitgereikt. Kortom een gaaf weekend met memories fot life.