Nieuwe boot met bb-motor voor de welpen

Wat een mooie deal in de afgelopen week!

Onze oude rubberboot van de Welpen van de Karel Doormangroep was wat poreus aan het worden en eigenlijk was ook de motor te zwaar. En dan komt dit moois op ons pad 😊. We kregen best gesponsorde motor en boot overhandigd van Benautic Retail Amersfoort in samenwerking met Honda Motor Europe Benelux Branche. Het is een echte Honwave T30 met BF5 Honda buitenboordmotor. Hier zijn we heel erg blij mee. De boot was compleet vaarklaar, met ook nog twee zwemvesten er bij en dit werd natuurlijk heel erg enthousiast ontvangen door onze Welpenleiding. (met een proefvaart in de stromende regen 😊). Deze set is natuurlijk gelijk mee op zomerkamp en er wordt al druk mee geoefend.  We zullen hier heel lang plezier van hebben.

Ook wat nodig deze zomer, neem contact met deze sponsors op!