Groot verdriet in november 2022

Op 7 november bereikte ons het droevige bericht dat oud-lid en erg betrokken ouder Maurice Goossens de dag ervoor plotseling was overleden met de leeftijd van 59 jaar.

Maurice zal nog heel vaak in onze herinneringen blijven, niet alleen was hij zelf ooit oud zeeverkenner van onze club, dit toen samen met zijn broer Raimond. Ook via de lidmaatschap van zijn zoon Roy was Maurice een erg betrokken ouder. Nog geen 2 weken voor zijn overlijden was Maurice met een groep ouders, bestuursleden en leiding mee de bossen in, dit om hout te zagen voor de kampvuren die we met onze leden houden bij onze kampvuurkuil. En ook aan deze kampvuurkuil heeft Maurice geweldig meegeholpen van begin tot eind. Samen hebben we de eerste en ook nog de laatste steen gelegd. Ook was hij vaak op de zaterdagmorgen al te vinden bij ons clubhuis om aan de lelievletten te werken van de (junior)zeeverkenners. Hij heeft vele vletten onder handen genomen.  Het is teveel om allemaal te benoemen, het komt er op neer: was er wat te doen, dan was Maurice zeker bereid om te helpen en was er heel vaak.
We wensen zijn vrouw Shaillo, zoon Roy en verdere familie heel veel sterkte met het verwerken van dit plotselinge verlies.