De start van 2023, veel bruisende activiteiten

Update februari 2023: Onze vereniging bruist weer aan alle kanten. De start van het jaar was echt super met onze nieuwjaar instuif. Heel veel gezelligheid, spellen, foto’s en filmpjes van 2022, een kampvuur en voor iedereen een hapje en een drankje, kortom een geslaagd feestje. In de weken daarna voor de kinderen en jongeren was er veel spel, leren aan de scoutingvaardigheden en ook onderhoud aan onze boten. Dankzij de zeer geslaagde oliebollenverkoop zijn onze kaart & kompasspullen weer op orde. Zo fijn dit, erg handig voor de speurtochten die er weer aankomen. Eind januari ging de hele groep weer zwemmen, dit hadden we een paar jaar gemist. Tevens werd op deze zwemdag onze speelhoekje op ons veld opgeknapt. Heerlijk in het zonnetje werden deze middag de touwbaan en de brug gerepareerd, met dank aan wat ouders. Inmiddels kijken we uit naar de komende activiteiten bij de verschillende teams. We krijgen best nog wel wat binnen van oud-leden, vorig jaar kregen bezoek van 5 leden van onze eerste jaren van ons bestaan, krijgen dan foto’s en verslagen van toen, wat natuurlijk super is om onze geschiedenis echt helemaal op orde te hebben. We kregen een hele stapel foto’s van de eind jaren `70 en een palletkist vol met gereedschap. We zijn daar erg dankbaar voor. Onze website is bij, daar staan naast de laatste berichten en nieuwtjes, met tegenwoordig een betere kalender met hier aangegeven de bijzondere opkomsten. Zoals de loodsen met hun MWBBQ, de dropping van de verkenners, de talentenshow van de welpen, de diverse kampen en ga zo maar door. Tevens is er hulp uitgevraagd voor de NL-Doetdag van 11 maart, we gaan dan 2 houthokken bouwen en mogelijk nog wat karweitjes, dat ligt aan de mensen en handjes die we die dag beschikbaar hebben. Èn binnenkort doen we een oproep voor ouderhulp, want dat is door corona behoorlijk weggevallen in de afgelopen 2 à 3 jaar.  Meer weten? mail, app of bel ons info@kareldoormangroep.nl of 0653627469