Onze welpen laten hun talenten zien

Het weekend van 18 februari 2023, bij onze welpen was er een heuse talentenshow. Wat een leuke optredens waren er, zo geweldig. De welpen hadden echt allemaal reuze hun best gedaan. Er werd gezongen, gegoogeld, dansjes gedaan, enz. enz. allemaal even leuk. De show werd heel mooi aan elkaar gepraat door onze presentator Leo van Kampen, welke zelf ook nog heeft gezongen heeft met 6 geweldige figuranten. Dit was toen de jury (Stephan, Hessel en Famke) aan het overleggen waren over de winnaar van deze mooie show. Alle bezoekers van de show, de families van deze leuke talenten, hebben heel vaak applaus gegeven, het was allemaal zo super. Het toneelstuk van de verdwenen taart van bakker Berends heeft uiteindelijk gewonnen. Het was een zeer geslaagd weekend met een fantastische afsluiting van deze geweldige optredens.