Hulp van Helping Hero’s

Update: We hebben nu vanaf september 2023 twee groepen van helping Hero’s gehad en de jongeren hebben hun stage bij ons afgesloten. De afgelopen week hebben we ze bedankt en daarbij de beide groepen jongeren getrakteerd op een lekkere lunch met pannenkoeken. Ons terrein en gebouw zien er dankzij de hulp van deze Hero’s er na 9 weken zoveel beter uit. Dat is gewoonweg geweldig. Het groen is nu onderhouden met o.a. maaien, snoeien en schoffelen, bijna alle bankjes zijn geschilderd, een mooie kapstok is er gemaakt, een al jaren uitgesteld plafonnetje word gewit, en ga zo maar door. Heel veel werk is er verzet. In de komende week komen er weer 2 nieuwe groepjes jongeren, waar we weer mee aan het werk gaan. We hebben nog wel een lijstje met werkjes, zowel binnen als buiten. Dus in de komende weken zijn er steeds weer verbeteringen te zien. Wij zijn er als vereniging erg blij mee en velen van de jongeren vinden het leuk om wat te doen en er van te leren. Een echte win-win situatie.

We hebben vanaf deze week een geweldige ondersteuning van de Helping Hero’s. Dit zijn jongeren die vanuit de school de Baander op onze locatie voor zo’n 10 schoolweken met een groepje van 6 een dag in de week een maatschappelijke stage komen doen. Een groepje is er op de woensdag en een andere op de vrijdag. We worden hiermee erg geholpen met het onderhoud van ons terrein en ook het opknappen en bijhouden van onze locatie. Deze eerste week is er een grote slag geslagen met het aanpakken van het hard groeiende groen. Daarnaast is er ook schoonmaakwerk, schilderwerk en nog vele andere dingen te doen in de komende tijd. Het is echt een win-win situatie, voor ons en deze Hero’s. Een groep jongeren is afgelopen woensdag begonnen en vandaag op vrijdag is er de tweede groep en dat is goed te zien, op de woensdagavond hebben wij opkomst van de zeeverkenners en daar kwamen van onze vrijwilligers en leden de vele complimenten al van binnen, het was goed te zien dat er al heel veel gedaan was. We zien ook vandaag ons terrein met het uur opknappen. Zo geweldig dit.