Vrijwilligers Bedank Avond 2023

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar, maar als je die hebt, dan moet je ze wel koesteren. Als bestuur van de Karel Doormangroep doen we elk jaar in november een gezellige avond organiseren, dit om onze ruim 35 vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in dat jaar. Onze vrijwilligers werden daarom afgelopen vrijdagavond 17/11 ontvangen in onze tot feestzaal ingerichte verkennersruimte. Langs onze oprit branden feestelijk de kaarsjes om de weg in het donker te leiden naar de ingang. De gasten werden in deze gezellige omgeving ontvangen met een groet en een drankje. Buiten brandden de BBQ’s al een tijdje en onze keuken was ook op stoom. Tevens was er buiten een gezellig heerlijk warm houtvuur op een grote vuurschaal, met daar boven een grote schommelende pan met heerlijke goulashsoep. Toen iedereen er was en een drankje had, werd de heerlijke soep geserveerd en na een welkomstwoord werd er heerlijk gegeten. De BBQ-hapjes kwamen regelmatig langs en waren  letterlijk en figuurlijk om je vingers bij af te likken. Speciaal voor deze avond had een van de bestuursleden een escape-quiz in elkaar gezet. We gingen in vijf willekeurig verdeelde groepjes uiteen en begonnen met puzzelen, we moesten met de antwoorden een cijferslot kraken. Ondertussen kwamen ook de superlekkere hapjes steeds langs. Echt heel leuk. Na de quiz was het nog een hele tijd een gezellig samenzijn en werden er ook nog verlatende leden in het zonnetje gezet met een leuke speech, een lekker drankje en een cadeaubon. We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Vrijwilligers bedankt!