Zomerkampen 2023 geslaagd

De zomerkampen van alle vier de teams waren erg geslaagd. De welpen, (junior)verkenners, loodsen en natuurlijk alle vrijwilligers kijken terug op weer een geweldige week. De welpen hadden een mooi clubhuis in Amstelveen, naast het mooie Amsterdamse bos, met ook nog een mooie poel erbij. En met het leuke thema De Brief van de Koning hebben ze zich reuze vermaakt. De junioren waren weer terug op hun vaste plek in Harderwijk, naast het Dolfinarium, direct aan het mooie meer, die zitten hier elk jaar geweldig. Dan de verkenners waren dit jaar naar Haarlem, aan het binnenwater De Mooie Nel, ook hier een geweldig thema; de Via in F1-stijl, met hele leuke spellen en wedstrijden. Als laatste de loodsen, zij hadden hun kamp in Muiden in het Fort van de vroegere Westbatterij, het huidige clubhuis van de Pampusgroep uit Muiden. Ook die jongeren hebben zich prima vermaakt.

De teams waren allen te volgen op hun Social Media of onze website, bij de zeeverkenners zelfs op baksniveau:
Zeeverkenners,
Welpen
Junioren